Ont på baksidan knät

Den sedan några dagar skavande känslan på baksidan knät har nu blivit värre. Sökte runt på nätet efter information och kom fram till att det nog är en överansträngning. Orsaken verkar vara att musklerna på baksidan låret blivit korta eller fått en muskelknuta. Behandlingen blev en form av djup och ganska så obehaglig massage som gav upphov till mycket pust och stön. Men den verkar fungera då det omedelbart efteråt kändes mycket bättre. Även på morgonen idag kändes senan bakom knät och dess omedelbara närhet mycket bättre. Så nu blir det en vilodag idag från cykling och löpning. Istället blir fokus på massage som kompletteras av en kur med diklofenak.

Dagen avslutades med ett trevligt gympass med min dotter Mira. Hon körde tung bänkpress, knäböj och stabil marklyft. Själv körde jag axlar, bröst, och armar och massor av stretching av benen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s