Blåsig MTB 76km och kanske knäproblem

Med start kl 08:00 mötte jag idag upp med min cykelkompis Björn för ett morgoncykelpass inför cykelvasan kommande helg. Det blev en sväng in till Göteborg längs Säröbanan och sedan medvindsblås över till Mölndal. Ett kort fikastopp på en bensinmack innan vi svängde av hemåt via Kållered, Lindome, Förlanda, genom Kingsbacka centrum och ut på fjordsidan. Sista kilometrarna hem i rak motvind var sura. Cykelturen var lite för blåsig vilket skapade en känsla av seghet. Men det blev mil i benen för oss båda. Tyvärr gav cykelturen mindre goda besked kring mitt knä som blev ganska stelt fram på dagen.

Jag och Björn

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s