Hösten är här

Det är fredag, kväll och regnväder. Löpningen tidigare idag gick längs mjuka grusvägar i ett allt glesare golflandskap. Påpälsade golfare med mössa på huvudet tittade långt när jag kom springandes i kortbyxor och kortärmat. Det blev en bra runda trots hösten. Nu när regnet sätter ner sina tunga regndroppar på ett klappade plåttak, då känns våren avlägsen. Det är mindre än 100 dagar till nyår och det känns märkligt att upploppet på 2020 snart är igång. Det blev ett märkligt år med märkliga förutsättningar. Skönt att hösten är här. Så spring ut i natten och njut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s