2020 – året då rullskidor blir stort?

2020 är året då många träningsintresserade fått möjlighet att jobba hemifrån och maxa upp sin träning. För min del har senvåren inneburit att jag fätt upp ögonen igen för rullskidor. Det tycks som att många med mig insett hur kul det är med rullskidåkning och dess ganska skonsamma påverkan på nersprungna fötter, knän, och höfter.

Ett tecken på att träningstrenden ännu inte nått sin topp är alla specialbutiker som nu poppar upp med ex Rullskidscenter i Lanskrona och Weswim i Mölnlycke som tydliga exempel.

Det kommer att bli intressant att se om rullskidåkning kommer att bli en populär träningsform för den bredare skaran idrottare. Med lite smarta introduktionsaktiviteter och träningsgrupper så finns det nog möjligheter att få fler att övervinna rädslan kring ‘ men det finns ju ingen broms’. Vem vet, kanske är det 2020 som blir är året då rullskidor slår igenom och blir verkligen stort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s