Icebug backyard trail spring edition 16 km

Åter igen organiserar det fantastiska gänget på Icebug tillsammans med lokala idrottsföreningar ett oförglömligt arrangemang. Den 5 maj var det dags för ett härligt trail lopp i en sydlig riktning med start vid Icebug HQ i Jonsered. Löpningen inleddes med en del uppför och promenad då stigen var smalare än antalet deltagare. Efter en liten stund hade fältet tunnats ut och vi fick njuta av magisk löpning vid Maderna och utför tillbaks till Jonsered. Avslutande utförslöpningen var flygande brant. Spurten in i mål gjordes med ett flin. Jag och min fantastiska träningskamrat @henrikthyren njöt av arrangemanget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s