Sportsöndag med cykling, långsim och gym

Idag var det dags för att testa knät med lite cykling på 45km. Det blev en mycket lugn runda med 25km/h i snitt. Vädret var lite blåsigt med några droppar regn. Jag cyklade norrut mot Snipen där jag vände. Tyvärr var det inte helt goda besked kring knät, men det var heller ingen katastrof utan någonting mittemellan. Viss känning på baksida. Kanske läge att testa att sänka sadeln lite för att avlasta.

Efter lunch åkte jag och Marie till Sisjön där jag simmade två varv på 1tim 18min. Simningen kändes bra och det märks att det blivit ganska mycket simning den senaste veckan.

På eftermiddagen blev det lite vila och trädgårdsarbete. Vid 17-tiden åkte Mira och jag till gymmet där jag körde lite lugnare träning. Mira körde på ganska hårt och tog 50kg i marklyft.

En bra sportsöndag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s