Snart är den värsta tiden runt året passerad. Nu blir det bara bättre.

November är ingen rolig tid. Det var ett tag sedan solen värmde på ett betydande sätt under långlöpning, långturen på cykel, i fina vattendrag, eller stakandes på rullskidor på het asfalt. Men oktober och november har bjudit på härlig tid efter längtan, en längtan efter vinter, snö och hårda skidspår. Efter en fin vinter kommer våren och sedan sommaren. Som ni förstår så befinner vi oss i den bästa perioden runt året då övergången mot det fina precis står för dörren. Att kunna få en försmak av detta genom en tur och retur till Idre för en helg med skidåkning är ju en gåva av det bättre slaget. Saknas drivet framåt….åk till Idre, Orsa-Grönklitt eller varför inte Vallåsen för att få snökontakt och en känsla av att nu jäklar blir allt bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s