Våren försvann och nu står man här i sommaren på fyror

Den mycket märkliga våren med oregelbunden hälsa och i perioder hård träning har nu resulterat i att sommaren är här men allt annat saknas. Ont i fötter, fotleder och höft. En stelhet som gör morgonen till en mindre kul period på dagen.

Dax för omstart där styrketräning och mer skonsam konditionsträning får ta plats. Med hjälp av Rullskidcenter i Landskrona finns nu ett par fina AE Classic med fyror i min samling. Dags att rassla iväg längs asfalten för en ny period av träning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s