Träna istället för att pendla

Situationen kring coronaviruset har nu resulterat i att min arbetsgivare bestämt att allt arbete ska ske hemifrån. Detta betyder både begränsningar men också fördelar. En tanke som jag har är att byta ut den dagliga pendlingstiden till träningstid. Eftersom mina bilresor till och från arbetat tar 45-50 minuter enkel väg så innebär det att upp till 1 timme och 40 minuter av träning har gjorts möjlig, varje dag som jag arbetar hemifrån.

Så kanske kan situationen av påtvingat arbete hemifrån faktiskt leda till en ganska extensiv period av träning. Förutsättningen är dock att jag inte i perioden blir sjuk. Kul att se hur detta kommer att bli.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s