Monsterlördag 147km cykling

Tanken var och planen fanns att åka till min vän Henrik i Lerum för att köra en lugn 5-milsrunda. Men när lördagen kom så fick jag feeling och en tanke tog överhand. Att cykla de 6 milen till Lerum och köra 5 milaren med Henke och sedan cykla hem…. En kul tanke som blev verklighet. De 6 milen till Lerum gick bra. Kände dock av viss matthet när Henke och jag rullade ut mot Gråbo för de egentliga 45 km. Väl tillbaks i Lerum blev det energipåfyllning på 7eleven/Shellmacken innan jag ganska matt rullade hemåt.

I Mölndal blåste en tråkig motvind och vid drickastoppet i Lindome var det uppenbart att jag inte skulle orka ända hem innan det skulle bli mörkt. Så jag fick ringa och bli upphämtad inne vid Hede tågstation.

Det blev dock en monsterlördag på sammanlagt 147km. Inte illa för en lördag i november.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s