Tjörn triathlon 

Halv IM på Tjörn innebar en tidig start på morgonen från Onsala. Väl uppe i Skärhamn var det lite blåsigt. Incheckning och förberedelser gick bra med gott om tid för simuppvärmning. Simningen på 1,9km gick bra med en sista bit som var väldigt vågig men kul att simma. Växlingen gick bra och jag kände mig ganska pigg. Första varvet på cyklingen fungerade helt ok trots en avslutande 20km med mycket motvind. Andra varvet var också helt ok, men det kändes att cyklingen tog kraft med sina 90km. Växlingen mot löpning var problemfri. Första 4km gick bra men sedan blev allt värre och värre. Det sista varvet upp mot 21 km var mycket smärtsamma och benen var enormt stela. In i mål kom jag med nöd och näppe. Fick sätta mig ner och samla ihop mig känslomässigt innan jag kunde möta Marie som verkligen peppade mig på bästa sätt på loppet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s