Ironman Kalmar

Det blev en fin dag trots hårda vindar och regn under den tidiga morgonen. När det var dags för simstart kl 07:00 var havet lugnt. Simningen gick bra på tiden 1:27, cyklingen var inledningsvis tung med värkande knä. Detta släppte dock efter 9 mil. När både slingan på Öland och norr om Kalmar var avslutad och de 180 km fullbordade hade det tagit 6:30 tim. De tre varven på 14 km som utgjorde den avslutande maratonlöpningem tog 4:44 tim. Totaltiden blev 12 tim 59 min och 35 sekunder. En framgång och fantastisk upplevelse.


ironman2017landgren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s